تعمیرات, ماشین

اقدامات ایمنی در زمان خراب شدن خودرو در جاده + نکات کاربردی

هزار و یک عامل مختلف کنار هم قرار می‌گیرند تا باعث خرابی ماشین در خیابان یا جاده شوند. راننده حرفه‌ای کسی است که از قبل خود را به‌خوبی برای مواجه شدن با این موقعیت آماده کرده باشد؛ یا اینکه آن‌قدر به امور فنی خودرو خود مسلط باشد که از پیش آمدن چنین موقعیتی جلوگیری کند. در این مقاله همراه ما باشید تا شایع‌ترین دلایل خراب شدن ماشین در جاده و خیابان و اقدامات لازم برای روبه‌رو شدن با این مشکل را به شما آموزش دهیم.

نکات ایمنی خرابی خودرو در جاده: خروج از مسیر حرکت سایر خودروها؛‌ اولین اقدام بعد از خرابی ماشین در جاده یا خیابان

اگر خودروی شما به‌صورت ناگهانی در میان خیابان یا جاده خراب شود، در قدم اول باید آن را از مسیر حرکت سایر خودروها خارج کنید. برای این کار، حتما از چراغ راهنما و فلاشر اتومبیل استفاده کنید و حرکت خودرو به سمت راست را به راننده‌های اتومبیل‌های پشت سر خود اطلاع دهید.

سد معبر به‌خاطر خرابی ماشین در خیابان،در کنار اینکه باعث ایجاد ترافیک طولانی و کلافه‌کننده برای دیگران می‌شود؛ خطرناک ترین گزینه ممکن برای شماست. حتی اگر خودروی شما دیگر امکان حرکت نداشت، تا حد ممکن و حتی با هل دادن، خودرو را به شانه خاکی راه منتقل کنید. اما اگر امکان خارج کردن ماشین از خیابان وجود نداشته باشد، باید چه کار کنیم؟

خروج از مسیر حرکت سایر خودروها در صورت خرابی ماشین

نکاتی درباره سد معبر در زمان خراب شدن ماشین در جاده یا خیابان

اگر ماشینتان در زمانی از روز که نور کافی برای دیده شدن وجود ندارد در خیابان بماند، باید با کمک علائم راهنمایی و رانندگی این موضوع را برای راننده‌های دیگر روشن کنید. با این کار احتمال برخورد دیگر خودروها را با خود کاهش می‌دهید. اما گزینه بهتر انتخاب یک چراغ دی لایت است. چراغ های دی لایت به دلیل نوردهی قوی، در روز نیز قابل مشاهده هستند و ایمنی شما را دو چندان میکنند. در ادامه مطلب به معرفی بهترین چراغ های دی لایت می پردازیم.

  1. نحوه استفاده از علائم ایمنی در وسط راه: در وسط راه باید از چراغ الکتریکی با مشعل نورانی قرمز و سه مثلث شبرنگ قرمز استفاده کنید. این علائم را با فاصله‌های 70 متری در بخش جلو، عقب و در پهلوی خودروی از کار افتاده قرار دهید. اگر در جاده یا خیابان یک‌طرفه حضور دارید، نیازی به قرار دادن علامت در بخش پهلوی ماشین نیست. البته در صورتی که چراغ دی لایت به همراه داشته باشید احتمال دیده شدن شما به شدت بیشتر می شود.
  2. روش استفاده از علائم ایمنی سر پیچ یا تپه: در این شرایط به خاطر وجود پیچ، نیاز است که فاصله بیشتری برای قرار دادن علائم ایمنی تعیین کنید. در مواقعی که اتومبیل شما سر پیچ یا روی تپه خراب شده است، باید در فاصله 200 متری از علائم هشداردهنده و چراغ های هشداری خودرو برای سایر راننده‌ها استفاده کنید. در این صورت، راننده‌های دیگر را به‌موقع از حضور ماشین خود مطلع می‌کنید.
  3. نحوه استفاده از علائم ایمنی در بزرگراه‌ها: سرعت زیاد اتومبیل‌ها در بزرگراه‌ها باعث می‌شود که فاصله مورد نیاز برای قرار دادن علائم ایمنی در شرایط خراب شدن ماشین در خیابان، بیشتر باشد. اگر در بزرگراه ماشین شما خراب شده است، باید از این علائم در فاصله 150 متری خودروی خود استفاده کنید.

 

بیشتر بخوانید:
سیستم های ایمنی در خودرو های نسل جدید

 

تماس با امداد خودرو شبانه روزی؛ دوم قدم پس از خرابی ماشین در خیابان

پس از آنکه خودروی خود را به گوشه‌ای منتقل کردید و علائم ایمنی را نیز در مجاورت ماشین قرار دادید، باید با شماره امداد خودرو جاده ای تماس بگیرید. تعمیرکاران امداد خودروی شرکت‌های مختلف در اسرع‌وقت خود را به محل خرابی ماشین می‌رسانند.

 

اینجا به طور خلاصه چک لیستی از کارهای که هنگام خراب شدن ماشین در جاده باید رعایت کنید آورده شده است تا امنیت شما و ماشین حفظ شود . با رعایت این راهنما، می‌توانید در صورت خرابی خودروتان در جاده، به طور ایمن و موثر با موقعیت روبه رو شوید. در ادامه لیست ار کارهای که باید انجام دهید آورده شده است:

نکات ایمنی خرابی خودرو در جاده: حفظ خونسردی:

در ابتدا، آرامش خود را حفظ کنید. تلاش کنید تا آرام بمانید و عمل بهتری در مواجهه با مشکل داشته باشید.

چراغ اخطار را روشن کنید:

بلافاصله پس از تشخیص مشکل در خودرو، چراغ ‌های جفت راهنما را روشن کنید تا به سایر رانندگان هشدار دهید. این کار باعث می ‌شود سایر رانندگان آگاه شوند که خودرو شما مشکل دارد و تا زمان رسیدن کمک، چراغ ‌ها را روشن نگه دارید.

سرعت خود را کم کنید و ماشین را کنار جاده نگه دارید:

 خودروی خود را سمت راست جاده و در جای مناسب نگه دارید. تا حد امکان به مکانی امن و مسطح بروید که از ترافیک در حال حرکت دور باشد.

 

 

بیشتر بخوانید:

قانون استفاده از چراغ پلیسی خودرو

 

 

نکات ایمنی خرابی خودرو در جاده : قابل مشاهده بمانید:

پس از خروج از خودرو، کاپوت را بالا نگه دارید تا به سایر رانندگان اطلاع دهید که ماشین شما خراب شده است. این کار باعث می‌ شود سایر رانندگان با احتیاط عبور کنند. همچنین چراغ هشداری خودرو را حتما روشن کنید.

قرار دادن مثلث هشدار:

مثلث هشدار را با بازتابنده‌ ها در پشت خودرو قرار دهید تا سایر رانندگان از محل توقف شما آگاه شوند.

تماس با امدادگر مجاز:

برای یافتن امدادگر مجاز، می‌توانید با شماره های امداد خودرو تماس بگیرید و مشکل خود را گزارش دهید. همچنین می ‌توانید از طریق گوگل در اینترنت به دنبال امدادگر مجاز در نزدیکی محل تماس بگیرید.

اطلاعات مورد نیاز:

هنگام تماس با امدادگر مجاز، سعی کنید اطلاعات دقیقی را درباره موقعیت جغرافیایی خود (مانند نام جاده یا شماره خروجی) و خطرات محتمل (مانند ترافیک یا محدودیت‌های جاده) به او ارائه دهید. این اطلاعات به امدادگر کمک می ‌کند تا سریعتر به محل شما برسد و به شما کمک کند همچنین می توانید لوکیشن خود را ارسال کنید تا دقیقا امدادگر به محل شما برسد.

صبور باشید و منتظر باشید:

بعد از تماس با امدادگر مجاز، صبور باشید و منتظر بمانید. بهتر است در صحنه حادثه بمانید تا امدادگر بتواند شما را پیدا کند.

هنگام خراب شدن خودرو در جاده

 

بهترین چراغ دی لایت هشداری پلیسی خودرو برای آگاه کردن دیگر رانندگان از خرابی خودرو

با توجه به مواردی که در بالا اشاره شد، بهترین راه برای آگاه کردن دیگر رانندگان از حضور شما، استفاده از یک چراغ دی لایت هشداری است که در روز نیز قابل مشاهده باشد. هم اکنون شرکت ایمن نور اقدام به تولید چراغ هشداری پلیسی خودرو اسپارک لایت کرده است که برای همین مواقع ضروری طراحی شده. با باتری قوی و نوردهی مناسب امنیت شما را دو چندان می کند

برای خرید چراغ خودرویی اسپارک لایت میتوانید روی تصویر زیر کلیک کنید:

چراغ خودرویی اسپارک لایت

چراغ خودرویی اسپارک لایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *